• januari

  9

  2017
 • 6250
 • 11

Signs and More wordt NL Signing!

Een nieunl-signing-pand-houten-ajw jaar, een nieuwe naam en een nieuwe locatie. Het jaar 2017 wordt voor Signs and More een jaar vol veranderingen.
Eigenaar Jordi Versluis heeft namelijk besloten om na 6 jaar zelfstandig ondernemerschap samen te gaan met de onderneming NL Signing van zijn vader Adriaan Versluis. Samen zullen zij zich vanaf februari 2017 in Houten gaan vestigen in hun nieuwe pand aan de Wilgenkade 9 onder de naam NL Signing.

“Het is natuurlijk wel in de lijn der verwachting, maar toch voelt het wel heel speciaal”, aldus een enthousiaste Jordi Versluis. Adriaan Versluis heeft er vooral veel vertrouwen in. “Het wordt nu een echt familiebedrijf”.
Signs and More zal nog wel een tijdje als naam blijven bestaan want het heeft in 6 jaar toch een goede reputatie opgebouwd. Het zal in 2017 gefaseerd verdwijnen.

Unieke plakstraat
Op de nieuwe locatie kunnen de medewerkers zich verdelen over circa 112 M2 kantoorruimte, een speciale ruimte waar het vinylfolie geproduceerd wordt van circa 50 M2 en bijna 300 M2 werkplaats waar de productie en assemblage van onze vele producten plaats vindt. Inclusief een zogeheten ‘plakstraat’, waar voertuigen met het juiste licht netjes beletterd, bestickerd en/of gewrapt  kunnen worden.

Verder zal veel het zelfde blijven. Vader en zoon als voornaamste aanspreekpunt voor elk project op het gebied van verlichte en onverlichte reclame. Denk hierbij aan neon en led lichtreclame, zuilen, beletteringen, spandoeken, raamfolie en meer.

Volg de verbouwing!
Wilt u volgen hoe de verbouwing / inrichting verloopt? Klik dan op deze link naar de facebookpagina, waar er foto’s filmpjes en andere informatie bijgehouden wordt.

Meer info? Kijk op signsandmore.nl of nlsigning.nl.

LEAVE A COMMENT

Your comment will be published within 24 hours.

11 COMMENTS

 • Joyce
  januari 9, 2017, 2:35 pm REPLY

  Super leuk! Succes heren

 • Lotte
  januari 9, 2017, 3:51 pm REPLY

  Een nieuwe uitdaging!
  2 professionele toppers die samen verder gaan. Als dat geen succes wordt….! Heel veel geluk!

 • Paulien / Eventsupport
  januari 10, 2017, 9:08 am REPLY

  Gefeliciteerd mannen met deze mooie stap.
  Een mooie aanwinst ook voor Houten!

 • Monique
  januari 10, 2017, 10:52 am REPLY

  Top beslissing! Ik wens jullie heel veel succes en ik kom gauw een keer kijken (opening??)

 • john matthijssen
  januari 11, 2017, 11:53 am REPLY

  Heren,
  Hoef jullie geen succes te wensen,
  (dat is een logies gevolg van deze stap)
  Groet John

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2022 Signs and More