PRIJSOPGAVE NODIG?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Download Brochure
Download Brochure
Beachflags met mast en voet
Vlaggen en baniervlaggen met logo

VLAGGEN

Wilt u uw locatie of evenement op laten vallen door wapperende vlaggen? Van beachflags en tafelvlaggetjes tot zeefdruk bedrijfsvlaggen. Ook hierin kan Signs and More uw partner zijn. Wij kunnen het ontwerp voor de vlag(gen) verzorgen evenals de productie en montage. Heeft u nog geen vlaggenmast? Signs and More heeft diverse toeleveranciers om voor u de juiste vlaggenmast te kiezen. Deze vlaggenmast kan Signs and More dan natuurlijk ook voor u plaatsen.

Kortom, een compleet pakket om uw locatie te voorzien van uw bedrijfs- en/of reclamevlag! Voorbeelden van vlaggen vindt u bij onze projecten.

WAAROM KIEZEN VOOR SIGNS AND MORE?

Hieronder vindt u enkele argumenten om Signs and More als vlaggenleverancier te hebben. Van beachflag tot baniervlag en van vlaggenmast tot scheepsvlag.

 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Kleuren op basis van PMS-waarde mogelijk
 • Beachflag hergebruiken? Bestel dan alleen een nieuwe vlag!

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoelang gaat een vlag mee?

  Wanneer een glanspolyester vlag 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten hangt, gaat de vlag circa 6 maanden mee. Dit is bij elke leverancier het zelfde.
  Hierom adviseren wij ook altijd om meerdere vlaggen in één keer aan te schaffen. Hierbij is de stuksprijs lager en kan men direct vervangen.

 • Welke materialen zijn er mogelijk?

  3-draads glanspolyester is de standaard bij vlaggen. Wij maken gebruik van a-klasse glanspolyester met een goede fullcolour print.
  Daarnaast zijn er ook andere materialen mogelijk, zoals spunpolyester, welke langer mee gaan, maar ook duurder zijn. Uiteindelijk maakt de prijs hierin weinig verschil.

 • Wat is de levertijd van vlaggen?

  De levertijd voor onze vlaggen ligt tussen de 5 – 10 werkdagen.
  Wanneer vlaggen bedrukt moet worden met PMS-kleuren (vanaf 10 vlaggen) is de levertijd langer.

© Copyright 2022 Signs and More