PRIJSOPGAVE NODIG?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Download Brochure
Download Brochure
doorgestoken lichtbak led
doek lichtbakken

LICHTBAKKEN

Lichtbakken zijn al jarenlang prijstechnisch de meest gunstige vorm van lichtreclame. Het is kwalitatief zeer sterk, ’s nachts goed zichtbaar, eenvoudig te monteren en heeft een lange levensduur.

Verschillende soorten lichtbakken
Lichtbakken zijn er in veel verschillende soorten.  Naast de klassieke lichtbak met aluminium profiel rondom, waarbij bijvoorbeeld ook het profiel in kleur geleverd kan worden, bestaat er ook de zogeheten Achterlegde lichtbak. Dit is een lichtbak helemaal vervaardigd van aluminium, waarbij de tekst aan de voorzijde is uitgelaserd en is achterlegd met een lichtdoorlatend acrylaat kunststof. De iets luxere variant hier op is de doorgestoken lichtbak. Hierbij is het acrylaat er niet achter gelegd, maar is het door de uitgelaserde vorm gestoken. Hierdoor krijg je overdag een meer luxe uitstraling door het diepte verschil.

Als laatste bestaan er ook de zogeheten doek lichtbakken. Hierbij is er in het aluminium profiel de mogelijkheid om een doek met fullcolour bedrukking te spannen. Doek lichtbakken worden vaak binnen gebruikt of wanneer men de mogelijkheid wilt hebben om de voorzijde regelmatig te kunnen wisselen.

Voorbeelden van meer lichtbakken vindt u in onze projecten.

WAAROM KIEZEN VOOR SIGNS AND MORE?

Signs and More kan u de oplossing voor een lichtbak bieden die past bij het gepaste budget en/of bij de gewenste uitstraling.

  • Voor elk budget een oplossing
  • Lichtbakken standaard geleverd met kwaliteit ledmodules
  • Ombouw van tl-lichtbak naar led modules mogelijk 
  • Van advies en ontwerp tot aan montage en onderhoud

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat zijn de kosten van een lichtbak?

    De kosten van een lichtbak worden bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij voornamelijk aan afmeting en uitvoering.
    Wanneer u de afmeting weet en al een idee heeft over de uitvoering, maken wij graag vrijblijvend een prijsopgave.

© Copyright 2022 Signs and More